Excursies in het najaar

In de periode oktober, november en december hebben wij op donderdagmorgen, buiten de schoolvakanties, een excursie op het programma staan.
Deze excursie, "Op de koffie bij Staatsbosbeheer", start om 10.30 uur in Informatiecentrum De Noordwester. Je wordt ontvangen met koffie/thee en gebak en de boswachter houdt een inleidend praatje over de werkzaamheden van Staatsbosbeheer op Vlieland. Aansluitend ga je met de boswachter op pad de natuur in.  Aanmelden voor deze excursie kan tot woensdagmiddag 17.00 uur aan de balie van De Noordwester, wddencentrum en zeeaquarium of online.

Iedere woensdagmiddag om 14:00 uur is er een Bunkerexcursie bij Stelling 12H. hier zijn wij bezig een bunkermuseum te realiseren. U krijgt uitleg over deze stelling, die onderdeel uitmaakte van de Atlantikwall en de functie van deze stelling tijdens de WOII.
Aanmelden voor deze excursie kan tot woensdagmiddag 13.00 uur aan de balie van De Noordwester, waddencentrum en zeeaquarium of online.

Groepen.
Groepen kunnen ook in de wintermaanden een excursie aanvragen. Download hiervoor het reserveringsformulier dat je kunt vinden onder het kopje "Downloads" bovenaan de website. Kies hier "Reserveringsformulier groepen". Als je dit formulier volledig ingevuld aan ons opstuurt kunnen wij de aanvraag in behandeling nemen.