• Dode sneeuwuil komt weer langzaam tot leven.
  • Dode sneeuwuil komt weer langzaam tot leven.

Dode sneeuwuil komt weer langzaam tot leven.

Maandag 14 april 2014

We kregen van de preparateur, Chris Hamstra uit Harlingen, de eerste beelden van de sneeuwuil die hij voor ons aan het prepareren is. Langzaam krijgt de dode vogel weer de prachtige vorm waarvoor zoveel mensen naar Vlieland kwamen toen hij nog leefde. Binnenkort zal hij te zien zijn in De Noordwester.
Nadat we gister een geweldige bijdrage van €250,00 hebben gekregen van Carnavalsvereniging 'de Geutenbreiers', staat de teller nu op €850,00.
We gaan ervan uit dat we de €1000,00, die we nodig hebben voor de preparatie en de expositie, gaan halen.

Foto's: Chris Hamstra Harlingen

Nogmaals een oproep aan iedereen die ook nog financieel wil bijdragen. Zodat wij in De Noordwester het bijzonder verhaal over de reis per schip van de sneeuwuilen over de Atlantische oceaan en het verblijf op Vlieland kunnen vertellen.
Waardoor alle Vlielanders en onze gasten deze hele mooie uil tot in lengte van jaren kunnen komen bewonderen.

U kunt een donatie voor het laten opzetten van de sneeuwuil en samenstellen van een informatiepaneel over de Vlielandse sneeuwuilen overmaken naar Stichting De Noordwester, IBAN NL68 INGB 0009 6954 98 - BIC INGBNL2A, graag onder vermelding van donatie sneeuwuil.
De Noordwester heeft ook een PayPal account, dus u kunt desgewenst ook via PayPal een donatie aan ons overmaken met als e-mailadres van de begunstigde; info@denoordwester.nl