• 10.000e bezoeker De Noordwester, waddencentrum en zeeaquarium op Vlieland in 2017
  • 10.000e bezoeker De Noordwester, waddencentrum en zeeaquarium op Vlieland in 2017

10.000e bezoeker De Noordwester, waddencentrum en zeeaquarium op Vlieland in 2017

Dinsdagmiddag 29 augustus 2017 mocht directeur Marc ter Ellen in  De Noordwester, waddencentrum en zeeaquarium op Vlieland de 10.000e bezoeker verwelkomen.
Het was Corine Overduin-de Vegt uit het Groningse dorpje Nuis.
Ze was wel enigszins verbaasd toen Marc ter Ellen haar in het centrum aansprak om te vertellen dat ze de 10.000e bezoekster was. Ze dacht eerst dat ze een rondleiding zou krijgen. Maar dit was nog veel leuker.

 


Corine was samen met haar man en dochter voor de eerste keer een dagje op Vlieland. Ze waren op Texel op vakantie en besloten vandaag eens een bezoek te brengen aan Vlieland. Hun eerste bezoek aan Vlieland zal zeker niet hun laatste zijn, zo lieten ze weten tijdens het genieten van de koffie met gebak die ze kregen aangeboden als 10.000e bezoekster. Daarnaast kregen ze ook een vriendschapskaart van De Noordwester waarmee ze in 2018 het hele jaar gratis bij De Noordwester gratis naar binnen mogen. Om volgend jaar goed voorbereid naar Vlieland terug te keren kregen ze ook nog een aantal boeken over Vlieland cadeau. Dit maakte het dagje Vlieland wel heel bijzonder.


Dit jaar kwam de 10.000e bezoeker ruim twee maanden eerder binnen dan in 2016 bij De Noordwester. De prachtige wisseltentoonstellingen en een nieuwe marketing hebben hier zeker aan bij gedragen.

Wilt u de 15.000e bezoeker worden in 2017 kom dan ook eens binnen kijken bij De Noordwester, waddencentrum & zeeaquarium 't leukste centrum van Vlieland want u weet het: “Je kunt beter de boot missen dan De Noordwester.”

Bij de foto’s:

Corine Overduin-de Vegt wordt door Marc ter Ellen gefeliciteerd als 10.000e bezoeker van De Noordwester, waddencentrum en zeeaquarium in 2017.

Bij de koffie met gebak vertelde de familie Overduin-de Vegt vandaag voor het eerst op Vlieland te zijn, maar zeker niet voor het laatst.