Scholen

Informatie voor leerkrachten

Beste leerkrachten en docenten,

Voor de meeste scholen die Vlieland bezoeken is De Noordwester een begrip geworden. Voor scholen die Vlieland voor het eerst bezoeken hopen wij dat snel te worden. Wij kunnen jouw verblijf op Vlieland net dat beetje extra geven waardoor het voor jou en de leerlingen een onvergetelijke week wordt. Om behulpzaam voor je te zijn bij het organiseren van je verblijf op Vlieland

hebben wij speciaal voor scholen een excursieaanbod geselecteerd.

Dit excursieprogramma kunnen wij in samenwerking met Staatsbosbeheer aanbieden. Neem van ons aan; het is de moeite waard. De Wadexcursie blijft een zeer geliefde excursie voor jong én oud! Echt een aanrader. Verder zitten er natuurlijk ook weer de bekende excursies zoals de Kroonspolderexcursie, en de Nachtexcursie bij. Maar ook weer een aantal nieuwe excursies

Daarnaast kun je Informatiecentrum De Noordwester met je leerlingen bezoeken. De mogelijkheden van ons centrum kun je elders op deze site bekijken. Ik wil je nog even speciaal wijzen op de mogelijkheid van een avondje film in De Noordwester, wij kunnen honderden titels leveren . Een prima slechtweer activiteit voor je groep.

Kortom, wij hebben ons best gedaan om ook dit jaar weer een aantrekkelijk aanbod voor jou samen te stellen. Elders op deze websitepagina vind je de beschrijvingen van de verschillende excursies voor scholen. je kunt dit gebruiken voor de samenstelling van het programma voor het verblijf met jouw school op Vlieland.

Wij wensen je veel succes met de voorbereiding en een goede reis naar Vlieland toe. We hopen je te mogen ontmoeten in Informatiecentrum De Noordwester.

Als je één of meerdere excursies of activiteiten wilt reserveren vragen wij je gebruik te maken van ons reserveringsformulier voor scholen. Alleen dan kom je in aanmerking voor de speciale prijzen die wij hanteren voor scholen. Dit reserveringsformulier kun je hieronder downloaden.